TeamplastTeamplast levert maatwerk in kunststofverpakkingen en -sluitingen en is specialist in slimme schenk- en doseersystemen voor een brede Europese markt. Onze ontwerpen zijn innovatief en altijd functioneel.

Na engineering nemen we de verpakking of sluiting in productie en ontzorgen en ondersteunen u tot aan de afvullijn. Een hecht en toegewijd team maakt ons flexibel in ontwerp, engineering én productie.

Maatwerk en eenvoud
Teamplast gelooft niet in standaard, maar in 100 procent maatwerk. Immers uw unieke product verdient een unieke verpakking, die voldoet aan al uw wensen en eisen. De kracht van een goede verpakking zit hem in de eenvoud. Onze praktische en no-nonsens mentaliteit en aanpak leiden tot innovatieve en functionele ontwerpen.
Samenwerken en flexibiliteit

Alle facetten
Wij ontzorgen u bij alle facetten van uw verpakking tot zelfs aan de afvullijn. Zo lijkt het alsof Teamplast onderdeel is van uw organisatie. Dat werkt prettig en efficiënt. Onze ervaring maakt dat we flexibel kunnen inspelen op onverwachte wendingen in het ontwikkeltraject of bij het go-to-market gaan van uw product. Samen zoeken en vinden we altijd een passende oplossing.

Contactgegevens
Poort van Midden Gelderland Rood 11
NL 6666 LS Heteren

T 0031 (0)26-4723714

info@teamplast.nl
www.teamplast.nl

Share this: