W & R PlasticsW&R Plastics heeft zich vanaf zijn oprichting in 1983 ontwikkeld tot een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige kleur masterbatches, additief masterbatches, mineraal gevulde compounds en geleidende compounds voor de kunststofverwerkende industrie.

Wij leveren toegevoegde waarde in de producten en het proces van onze klanten door te voorzien in kwaliteit en service. Sinds 1999 zijn wij ook in Frankrijk actief onder de naam VanoPlast.

W&R Plastics verzekert u van een constant kwaliteitsniveau. Wij leveren snel, door de Benelux, en volgens uw benodigde specificaties. Onze standaardproducten hebben een leveringstermijn van 24-48 uur. Producten die volgens uw specifieke wensen zijn geproduceerd kunnen wij op voorraad houden en binnen dezelfde termijn leveren.

Wij hebben ons gespecialiseerd in masterbatches voor industriële kunststoffen en hebben effectieve productkennis en vriendelijke service in huis. Voor advies op maat nodigen wij u uit contact op te nemen met één van onze bekwame medewerkers.

Adresgegevens
Jean Monnetpark 73
7336BB Apeldoorn

Telefoon    +31 (0)55 533 52 24
Fax    +31 (0)55 533 52 45

www.wenrplastics.nl
info@wenrplastics.nl

Share this: