info@polyplasticum.nl

Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V. is sinds 1993 een begrip op het gebied van kunststoffen. Een creatieve en innovatieve kunststofbewerker, die tal van producten met name via de handel op de markt brengt.  Beutech is begonnen met maatwerkproducten voor de bouwsector, zoals leidinginvoerbochten en meterkastvloerplaten in elk gewenste maat en uitvoering.

Maatwerkproducten
Inmiddels leveren wij tal van kunststof maatwerkproducten voor de bouw, installatie, gww en industrie. Beutech biedt dagelijks werk aan meer dan 50 medewerkers, die volgens ISO 9001 produceren en diverse leidingsystemen installeren in een breed marktsegment. Een open communicatie, de garantie van hoogwaardige uitvoering en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen voor de kwaliteit. De kwaliteitsdoelstellingen zijn dan ook gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, zorgvuldige en hoogwaardige dienstverlening.

Punctueel
Beutech streeft samen met de opdrachtgever naar een punctuele nakoming van overeengekomen afspraken en levertijden. Zoals u ook op onze website kunt zien zijn de mogelijkheden van kunststof heel divers. De toepasbaarheid van kunststoffen is enorm. Beutech wil dit graag samen met u uitbouwen.

Contactgegevens
Oevers 11 (industrieterrein Groot Verlaat)
8331 VC Steenwijk

T 0521-343536
F 0521-343444

info@beutech.nl
www.beutech.nl

Zoeken