info@polyplasticum.nl

Vanaf de jaren 60 behoren wij bij de top van de Nederlandse spuitgieters. Wij zijn een gezond bedrijf dat zich richt op de toekomst met ‘the next level in plastics’. Een toekomst waarin wij ons concentreren op het organiseren van succes in de maakindustrie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat daarbij hoog in het vaandel.

Toegevoegde waarde
Voor het (mede)ontwikkelen, produceren, assembleren en logistiek handlen van kritische kunststof producten met een hoge kwaliteit en toegevoegde waarde zijn vooral goede mensen nodig en state-of-the-art technologie. Timmerije heeft beiden in haar fabriek in Neede, waar dagelijks ruim 100 mensen werken aan kunststof producten met – meestal – complexe details.

Markt- en klantgericht
Timmerije heeft een bedrijfsklimaat dat zich kenmerkt door verantwoordelijkheid, opleiding, motivatie en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast hecht Timmerije er grote waarde aan dat er maximale aandacht is voor de veiligheid en gezondheid van haar werknemers. Alleen op die manier kan Timmerije blijven werken zoals nu: markt- en klantgericht.

Contactgegevens
Schoolweg 29
7161 PK Neede (Noordijk)

Postbus 3
7160 AA Neede

T (0545) 28 38 00
F (0545) 29 38 62

info@timmerije.nl
www.timmerije.nl

Zoeken