info@polyplasticum.nl
< Terug naar sponsoren

Polymer Science Park

Het Polymer Science Park is een open innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie, dat focust op onderzoek naar (high) performance polymeren, waaronder composieten, rubbers, engineering plastics, coatings en biopolymeren. Een industriële broedplaats voor de kunststofindustrie: van idee tot productrijpe prototypes.

Het Polymer Science Park biedt ondernemers de kans interdisciplinair te werken en over traditionele technologische grenzen heen te kijken. Als neutrale partij stimuleren we de innovatiekracht van bedrijven, regionaal, nationaal en internationaal. Ieder bedrijf en elke onderwijs – en onderzoeksinstelling kan deelnemen.

Innoveren cruciaal

Sleutelwoorden bij het Polymer Science Park zijn samenwerken, kennis vermarkten, kennis delen en kennis verspreiden. Ondernemers in de kunststofsector opereren veelal in een zeer competitieve markt. Innoveren kan dan cruciaal zijn om te overleven. Maar innoveren kost tijd, geld en menskracht en is omgeven met risico’s. Samen innoveren en deel uitmaken van een uitgebreid netwerk van kunststofbedrijven kan veel hordes wegnemen. De drempel voor succesvolle innovaties wordt lager en dat levert profijt en zekerheid op.

Contactgegevens

Meer gegevens en contactinformatie op de website van het Polymer Science Park.

Zoeken