info@polyplasticum.nl

Ultrapolymers is één van de leidende distributeuren van thermoplastics in Europa, met vestigingen in vrijwel alle Europese landen. Hierdoor kan de lokale markt snel en direct worden bediend, ongeacht soort en kwantiteit.

Technische ondersteuning
In Nederland is de groep vertegenwoordigd met een verkoopkantoor (Ultrapolymers BV) dat gevestigd is in Ede.
Ultrapolymers BV speelt, tesamen met haar Belgische vestiging in Lommel, een centrale rol in het distributienetwerk binnen de Benelux. Het bedrijf biedt klanten deskundige technische ondersteuning, gecombineerd met een snelle en efficiënte logistieke dienstverlening.

Uitgebreid assortiment
Vanwege exclusieve distributierechten en goede contacten met leidende, voornamelijk West-Europese grondstofproducenten in de petrochemische industrie beschikt Ultrapolymers over een uitgebreid assortiment van hoog gekwalificeerde grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Ook levert het bedrijf klantspecifieke compounds.

Ultrapolymers BV is o.a. officieel distributeur voor Lyondellbasell, SABIC Innovative Plastics, Solutia, Solvay Advanced Polymers, Borealis, Future Advanced Composites & Technology (FACT), Basf en Enplast.

Contactgegevens
Galvinastraat 14-2
6716AE Ede

T +31(0) 318-641216
F +31(0) 318-620365

www.ultrapolymers.com
info@ultrapolymers.nl

Zoeken